så otroligt glad!

Nu sitter jag här, ganska nyvaken eftersom kvällen igår blev ganska sen. Började eftermiddagen med att va med Karin. Det var sjukt länge sen och kanske för sällan? om jag får säga det själv. Men det var kul o slappt. Båda var trötta eftersom skolan börjat och vi chillade mest. Bakade en kladdkaka som vart hur perfekt som helst! Tror nog aldrig jag lyckats så bra faktiskt, så är sjukt nöjd! yeah
Karin drog väl runt nio tiden och då dök istället Ogge och Henke upp och gjorde mej sällskap. Det blev cola och massvis med tvspel. Haha, kan ju säga att tvspel som det står 3+ på inte kan vara för treåringar för vi satt från klockan 22 till halv 3 och tänkte att vi skulle klara det där jäkla spelet, men icke. När vi slutade hade vi enbart klarat 25%! sjukt jobbigt och svårt blev det på slutet, men kanske för att vi blev trötta? Ogge somnade ju också den stor snarkaren, tihi.

Dagen idag bjuder väl på att jag ska tvätta bilen och tjäna lite pengar eftersom alla mina pengar redan är slut. Jag ska även träffa Olivia som är i Linköping just nu och shoppar gärnet. Sjukt avis! Men that's life. Ska spara pengar nu så att jag med kan åka och shoppa någon stans.

Har en kul sak att berätta också. Igår satte jag mej ner och kollade på resor och hittade en bra resa för hela familjen här hos mamma, det vill säga: Mej, Fritte, Erik, Lisa, Mamma och Leif och tro det eller ej men nu blir det sol och bad på påsklovet i alla fall! Läntar som ett aaaaaaas! Ska bli så härligt, finns det något bättre än solsemester eller? Svar: NEJ!

Eftersom vi är många måste vi ha en fyrarums lägenhet och dom är nybyggda och med egen pool och grejer, wihoow :)!


Och stranden, längtar det ska bli underbart!

Känner att det blev ett långt inlägg, men men sånt som händer!

Matilda

 

 


Första Skoldagen på länge...

...Är äntligen avklarad! Och här sitter jag stolt, mätt, belåten och super trött. Förstår inte hur jag kan vara så trött, har ju inte ens gjort något idag? Antar att jag inte är van att gå upp så tidigt, men det vänder väl hoppas jag annars blir det jobbigt! uhh
Imorgon blir det en lugn dag men vet ändå inte om jag hinner med någon stor update får väl se senare på kvällen eller efter skolan, slutar ju runt kvart i 12 och börjar halv 10 så dagen är ju i all fall inte för jobbig!, skönt dä, som man säger här i viken :)

Hoppas alla fick en bra start på skolan nu, om ni inte redan börjat, eller som sagt ska börja!

Peace Out Matilda 

Nu tar vi de lugnt

Ja man kan ju försöka i alla fall! Haha, men det är inte så lätt när man inte vet vad man ska ha på sej, eller hur pinsamt det kommer bli första dagen... Men som tur är brukar allt lösas sej, vi får hoppas på det även imorgon. Lite extra mycket kanske :)
Kom nyss hem ifrån Olivia och vi har kollat på film med milkshake och godis. Vadå sista dagen på lovet, och det betyder sista dagen med godis på en vardag. Livet är hårt ibland!
Nej sk aväl försöka ta det lugnt nu så jag kan somna och inte jaga upp mej själv för mycket, det läskiga är ju ändå på fredag när alla stora treor kommer, ohno! mer nervös inför det.... hihi

Är inte Titanic än utav de vackraste och mest romantiska
men samtidigt sorgligaste filmen som finns
?


Peace Out Matilda

Hemma Dag

Hade ju tänkt att jag skulle vakna tidigt idag, men icke klockan två gick jag upp ur sängen och koka mej ett ägg. Nu har jag precis sett Hipp Hipp Hora och det är ju en film man måste se egentligen! Men det är nästan pinsamt att kolla på den ibland med tanke på allt som händer, haha men ska ju inte avslöja nått för dem som inte sett den!
Dagen idag lär bli chill, ska vara hemma göra ansiktsmask, hårinpackning, plocka ögonbrynen och så vidare. Sånt som behövs innan skolan börjar lixom.

Nej ni får ha en bra dag, så ska jag försöka sova tidigare idag så jag orkar upp runt tio i alla fall!

Puss Matilda


The truth hurts and a lie's worse

Jag trodde det hade blivit bättre,
jag ville att det skulle ha blivit bättre.
Men jag förstår nu att man inte kan inbilla sej,
man kan inte inbilla sej att någon inte finns.
Det är sjukt,
sjukt att jag börjar gråta så fort jag tänker på dej.
Att jag tänker på dej så fort jag är själv.
Men jag antar att det är dags att gå vidare
och jag gör det utan dej.
För det finns så många som är så mycket bättre.

Det finns dom som uppskattar det man gör,
men det gör tydligen inte du...


Grabbarna grus

Japp som dagen lyder har jag bara hängt med mina små pojkar hela dagen, hihi. Mötte upp Jocke och Ogge på stan för att shoppa lite saker och äta mat, senare kom även Henke och vi drog till Ogge för att bada. Ett sista dopp för iår måste jag nog tyvärr säga att det blev, va iskallt i vattnet! Men det var grymt mycket skönare i Ogges lilla bubbelbad.
Senare på kvällen dök Linus upp och det bjöds på popcron, cola och American Pie!
Grymt bra dag faktiskt (:

Dagens badkungar,

 Ogge Henke och jag.

Dagens inköp,

Oversizelinne - ogräs
Puder - Åhlens, extra pris på just nu faktiskt!
Resten H&M



Matilda

You can't feel anything that your heart don't want to feel

Vaknade, åt frukost, dorg en frukost fixar mej, tog en dusch nu och dränker mej i massa skön musik...  Coldplay, James Morisson, Håkan Hellström och Winnerbäck...


Håkan Hellström

Lars Winnerbäck

Coldplay

James Morrison



Over & Out
Matilda

Ta mej härifrån!

Suttit och längtat mej bort i flera timmar nu och tro det eller ej, men nu har jag hittat ett hotell som verkar underbart!
Måste få pappa på spåren att åka bort över jul bara, men menar vad ska vi  tre (pappa, fritte och jag) göra på julafton, hemma själva och desutom i VÄSTERVIK?! Tycker det låter hur bra som helst med en liten solresa mitt i allt mörker :)
Det blir ju ändå aldrig någon snö här på julafton, sånär man ändå inte får den riktiga vinterkänslan kan man väl lika gärna åka på solsemester, inte sant ?

  
Ser det inte hur skönt ut som helst?



Varma pussar i den kalla sommar/höst natten
, Matilda

It can't be worse

Har precis kollat på film med pappa och Fritte, sjukt länge sen jag gjorde något med min familj så det var nog ganska välbehövligt. Uppskattades iallafall att jag var hemma, och det lär jag ju vara mer och mer nu eftersom skolan börjar och jag lär vara helt slut efter en lång och jobbig dag i skolan... Är ju inte van att anstränga hjärnan nu längre, haha!

Nu ska jag hitta en bra resa över jul som jag kan försöka övertala pappa att vi ska åka på, vore ju sjukt nice faktiskt! Hitta några som var helt okej igår kväll... Men det finns säkert ännu bättre. Ska ju hitta det ultimata, tihi. Lättare att övertyga då :)

Har även hittat mej en jacka som ska införskaffas den ser ut så här:


Älskar att man kan få luvan så stor!

Matilda

För lite tid för mycket att göra...

... Men skönt är väl det? Tänk om jag inte skulle ha något alls att göra, gud så tråkigt!
Kvällen igår spenderades med Mathilda och Olivia och ja vad ska man säga? Vi satt oss utanför donken och fick se både det ena och det andra, kanske att jag underskattat Viken lite på senaste tiden? Menar på hur många ställen får man se dom mest sjuka paren? Två emos som gnager och suger på varandras fingrar, en 13 åring som e tillsammans med en 18 åring. Värleden slutar aldrig att imponera alltså... Ibland positivt och ibland negativt, men that's life!
Drog och köpte 1 kg godis och sedan tll Olivia för att ragga killar och ringa Chrillebooi, haha sjukt kul kväll med andra ord!

Dagen idag vet jag inte riktigt vad som händer än, men blir nog att ta en sväng och se på foboll och sedan hem igen för att se på film med min lillebror. Som förövrigt fyllde 11 i fredags GRATTIS :)!


                         
För coola med godishals/armband!                            


Man kan ju spekulera i om han är snygg nu eller inte, men för ett tag sedan, ni ser ju själva sjukt jävla snygg!



 Matilda

Byn

Vaknade med Olivia och vi va sega som få! men men, sånt får gå det med.
Nu sitter jag hemma hos osse och väntar på att han ska komma med ogge så vi kan se kenny och wallander! wihow
Fast innan det ska vi ta oss en macka eller två :)

Pussar Matilda

 

20 saker...

... ni nog inte visste om mej:

Jag har insett att min senaste kyss: var på fyllan
Jag pratar: oftast mycket
Jag avskyr när folk: tror saker dom inte vet och ljuger
Min bästa vän är: Olivia, ofc!
Min första vän heter: Hanna
Kärlek är: Otroligt jobbigt när det inte går som man vill, men underbart så länge de varar
När jag borstar tänderna: tänker jag en borstatändernasång min mamma alltid sjöng för mej när jag va yngre
När jag lagar mat: blir det gott!
Jag tänder på: Olika
Jag är rädd för: Att bli lämnad ensam
Den värsta känslan är: Att vara olyckligt kär
Den bästa känslan är: Att vara sjukt glad!
Jag är bäst på: Att alltid lyckas göra bort mej
Jag är sämst på: Sjunga
Om jag va ett djur skulle jag vara: En fågel
Min mobiltelefon är: något som jag behöver för att klara vardagen
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om
Just nu tänker jag på att: Jag verkligen måste på toa!
Bebisar är: Söta, jobbiga och små

Simskväll med Olivia, såklart!

När Jim åkte hem så åkte jag till Olivia och nu har vi spelat sims från kl 22 ungefär. Men vad gör det om 100 år? ingenting alls!
Vi har byggt värsta feta huset, eller ah vi håller på att bygga, till familjen Hilton! haha
Nej nu ska jag bege mej in i simarnas värld igen.

Pussar Matilda


Ny dag nya tag

Ska alldeles starx hoppa in i duschen och sedan göra mej iordnig eftersom det kommer gäster hit på fika. Det ska bli otroligt gott faktiskt, Lisa har bakat hlea morgonen och det ser inte annat än smarrigt ut! huhu
Får väl se vad som händer lite, hoppas ju på att Jim ska höra av sej o säga om han kommer eller inte men, men just nu verkar han segare än vanligt haha så får väl se hur det blir :)
Nej nu måste jag skynda mej gästerna kommer om en timma! hur ska jag hinna allt?

Fast måste väll hinna med att svara på en fråga jag fått först antar jag;

Ska du gå OP-OP eller OP-RT?

svar; jag ska gå OP/OP men eftersom det bara finns en Op klass iår(tror jag) så kommer alla gå i samma klass hur som helst. Så jag ska bli en liten sjuksköterska kanske, det vora väl nått haha. Föresten någon som kan hjälpa mej att kolla klasslistan för jag har inte den där Dexter inloggnings saken :)

Matilda


...

Saker blir inte alltid som man tänkt sej...

Trött och Sliten

Hemma runt halv sju efter att ha gått barfota från peru till grantorpet tog lite så jag la mej ner och somnade dirket. Mamma kom och väckte mej 20 i 11 och sa att jag var tvungen att gå upp eftersom vi skulle och till Tofehult och fika med gamelmormor och mormor. Men jag klagar inte på att jag gick upp för det är så mysigt där ute och goda mackor :)
Så nu sitter jag här helt sliten och trött i en störtskön tröja och ett par grymt sköna mjukisbyxor och får nog ta att säga att det får bli resten utav dagens outfit eftersom jag bara ska vara hemma och ta det lugnt idag.

Fler bilder sen igår kommer troligtvis imorgon eftersom jag nog inte orkar sitta mer vid datan idag...
Ha en go lördag!

Matilda


fina tjejer!

Snabbis

Sitter hemma hos Olivia på hennes lilla dator, har precis kommit hem från en ganska varm tur på stan! Men men, sånt är livet. Nu ska vi bara fixa en massa och fixa oss för att sedan dra på fest jätte långt bort! haha, jaa vad ska man göra ute på Horn egentligen? Men ska halva stan dit så ska väl vi det med.
Nej nu ska jag dra mej, vi hörs kanske när jag kommer hem eller imorgon eftermiddag. Eftersom jag förmodligen ska med min mamma, mormor och gammelmormor till Tofehult och fika :)

Ha en bra fredag för det ska jag verkligen ha!
Tusen pussar Matilda

Will Smith!

Det är så otroligt konstigt, jag är så grymt svag för Will Smith. Han är verkligen en utav mina absoluta favorit skådespelare! Alla hans filmer  är verkligen så otroligt bra, älskar dom verkligen.
Så när matchen var slut drog Oscar och jag till Hemmakväll där vi hyrde Seven Pounds, som jag velat se grymt länge och eftersom Oscar också gillar Will Smith så var det ju givet. Tur för mej!
Och den var verkligen hur bra som helst! Ni som inte sett den, se den kanske att den är lite svår att förstå i början men när man väl förstår hur allt hänger ihop är det så att man börjar gråta...

Nu spelar Oscar lite xbox360 (hör en del svordomar så antar att Indiana Jones 3+ är svårt!) medan jag sitter på laptopen och kollar runt lite... Slog mej förut att det bara är två veckor kvar till skolan börjar! Shiet alltså, det här lovet har gått så sjukt fort att jag inte tror det är sant.. Men kanske kan va skönt att skolan börjar på ett sätt, få in lite rutiner och rätt dygnsrytm igen. Vi får se, jag är i alla fall grymt nervös!

Matilda

















Will Smith, är mannen. Man kan ju inte tro att han är 40+?


Regnigt värre

När jag vaknade imorse sken solen, en timma senare började det ösregna och har regnat sedan dess..
Så  dagen har hitills bara varit lugn och  slapp, små städat lite och packat eftersom nästa gång jag kommer till pappa ska troligtvis farmor komma. Som jag inte sett på över ett år tror jag! så jag hoppas verkligen på att hon kan komma :)
Min lossas syster Lisa fyller också år idag, så grattis på henne oxå!
Nu har Ogge kommit och vi ska nog chilla med Svensson Svensson och invänta fotbollsmatchen som mina tjejer ska spela ikväll om den nu inte blir inställd pågrund utav allt regn.. men det hoppas vi inte på!


Drar en dagens;

Kofta - Veromoda
Klänning - Phe
Jeansleggins - Veromoda
Klackisar - Din Sko
Väska - Dona Donna

Matilda




you can't lose something that you never had...

... men man kan väl ändå vara rädd att man ska förlora det man kanske nästan pyttelite har?
Jag vet inte och ska jag vara ärlig så orkar jag inte fundera på det just nu, för jag har precis sett filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" som gick på tv4+ och man blir ju nästan kär bara man kollar på en sån film och drömmer sej bort... Men tänk liksom att bli så kär och att allt bara blir så lyckligt! Men sånt kanske bara händer på filmer?
Fast med lite tur så kanske den där drömprinsen står där framför ögonen på en eller det kanske han redan gör? Jag får nog helt enkelt vänta och se...


Dagen idag har varit otroligt slapp och min dåliga uppdatering beror på att jag mått sjukt illa hela dagen.. Men nu får det banne mej vara slut med det! Hoppas jag... Vill ju helst inte vara sjuk, det är så tråkigt! Och nu också i slutet utav sommarlovet och allt. Det går ju inte för sej, i alla fall inte om man heter Matilda Gonda Mållberg!
Så önska mej lycka till med tillfrisknandet så ska jag gå och sova nu!

Matilda


Det sägs att vara riktigt kär är en utav de bästa känslorna
man kan uppleva...
Jag hoppas på att jag får uppleva det någon dag (:


Parteey

Osse, Ogge och jag drog oss vidare till Skotten för att köpa cola till mej, såklart! och lite 7up pan pizza och power king till Osse, undra varför?
Sedan drog vi till Hampus, där det inte direkt var fullt ös. Men det var trevligt att sitta på balkongen och prata lite med Ogge, Emil och folket som kom och gick. Kan ju oxå säga att Osse lätt blir kvällens stjärna! HAHA


Grymt snygg innan vi går! oyeah


Brudarna var iallfall grymt heta! Julia Anna Mathilda

Matilda



Det var ju ett önskemål om att denna film skulle komma upp på bloggen så här kommer den!

Elias Hampus John och Wille

Då var det dags igen

Sitter här med Oscar och Oscar brevid i väntan på att Olivia ska bli klar så att vi kan dra på festen hos Hampus.
Ska bli kul och träffa folk, men ska inte dricka idag faktiskt det får vänta till helgen. Så idag blir det chill!

Osse har förövrig hjälpt mej så att jag kan fixa musik, så snart ska jag fylla min ipod med skön musik! yeah

Ogge och Osse


En Matilda

Bilder sen kvällen kommer när jag kommer hem eftersom jag har letat fram en gammal kamera!
Matilda

Will Miss You

Först New York sedan direkt till Stockholm, hoppas du kommer få det bra!
Kommer sakna dej massor, även fast vi inte varit så mycket dem senaste tiderna har det ändå varit en trygghet att veta att du alltid funnits där. Tiderna med dej var otroligt kul!
Och jag lovar, det blir många besök till Stockholm nu för att se hur du har det.
Säger bara tur att det finns bussar, telefoner och datorer nu förtiden! Annars hade det ju blivit ännu jobbigare...
Är hur glad som helst för din skull eftersom jag vet att det är det här som du vill.

Ha det underbart i storstäderna älskade vän
<3



Bild sen 07

Gör det bästa utav situationen

Det regnar ute och det suger som f*n! Hoppas att det inte regnar på fredag iallafall, det vore ju inte allt för lyckat. Men när vädret sviker får man väl göra sånt som man aldrig hinner med annars, eller hinner och hinner man orkar inte ta sej tid för att göra det. Så min dag kommer bestå utav massor småfix som att måla naglarna osv...

Dagen igår var iallfall super! Lite tråkigt med dåligt väder bara... Men nu är det bevisat att jag suger på minigolf, 82 slag! Inte direkt något att sryta om, men får väl säga att jag har slagit mycket bättre! haha
När klockan var runt tio så drog det ihop sej och jag begav mej sedan till Olivia istället där även Oscar var, vi såg på Fröken  Sverige som jag faktiskt aldrig sett och jag kan väl inte direkt säga att den var as bra för det var den ju inte, men den var inte dålig heller men in film man ska se antar jag.

Nej nu ska jag försöka fixa så jag kan lägga in musik på ipoden eftersom min mobil är lite knas!

Matilda.

Go'kväll

Precis hemkommen från ett sjukt fint häng i hamnen med mina BFF's! wöhöw
Det vill säga Elias, Mathilda och Johanna, vi drog en pizza snackade och hade allmänt kul. Det var även kul att man fick träffa Johanna eftersom hon drar till New York på onsdag och kanske, kanske flyttar till Stockholm sedan. Om hon skulle flytta skulle det ju vara grymt tråkigt för oss här i skit Viken, men jag skulle bli sjukt glad för din skull och du kommer få räkna med många besök!

Nej nu ska jag ladda om inför en ny dag imorgon och se en film.

Matilda


Johanna


Elias


Mathilda

GästbloggarN Shagge =DD

CHACHA Bloggare,  jag är gästbloggare för Matilda och Johanna har precis duschat o gör sig i ordning.
Dom blir dö snygga =D, sen ska vi ner på stan käka Pizza gött! vi ska sätta oss i hamen så kommer även Tilly!
Ska bli gött med en cola efter en lång dag vid vattnet! harre!

Kissies.se?


Jag,Johanna,Tilly,WicKAAn, MATILDA MMMMMMM

Hos Ogge

Kvällen har hitills varit bra, vart ut och gått en sväng :)
Nu sitter jag hos Ogge och dricker cooola, såklart! Olivia hämta mej på Oscar moppe och tur har jag att jag överlevde... tihi
Nu ska de kollas på "Hem till Midgård" och skrattas så att tårarna rinner :D

Hoppas alla har en lika trevlig o mysig lördag kväll som jag har/haft!

Matilda



Tror inte Oscar har växt en centimeter sedan man togden här bilden!
Ser ni vem som är Oscar då? Just det andra från vänster...

Återigen Korpa!

Vaknade upp med min lilla Olivia brevid mej och vi somnade om, vaknade sedan och bestämde oss att dra ut till korpa trots att det var molnigt! Tur var ju det, för där bjöds det på allt annat än moln och det var sol hela dagen!
Började dagen med att hänga med dessa brudar, begav oss senare på eftermiddagen till Linus, Albin, Jonte och Jocke. Där det kanske blev lite för mycket bad? haha


Bea Fanny Malin Clara Matilda Olivia Klara


Nu är det väl dags att göra sej iordning inför kvällen och se vad den bjuder på!

Matilda



Härlig vecka!

Den här veckan har gått så otroligt snabbt så jag lägger bara upp en rad med bilder för jag orkar inte skriva...

Fest i lördags satt fint!


Söndagen var slapp och inga bilder...

Måndag städa och hyra "It's all about the Women" med Olivia, det var slappt och allmänt mysigt!

Det stog att filmen skulle slå "Sex and the city" på alla sett, men de vet i fan för "Sex and the city är sjukt svårslaget. Men det är klart, en kväll med bästisen och en film som skulle slå "Sex and the city" slår det mesta!




Mysig tisdag med Mathilda, blev film båt snack och skratt!


Lilla Mathilda

Onsdag slapp stek och snack dag med Jc och lockner, skönt häng på löga med mycket moped för mej och Olivia.
Jc blev även min nattgäst! wihow


Jc Lockner Matilda

Anna Lockner Jc
Torsdag drog med mamma och lillebrodern till Kalmar för att se Svensson Svensson!


Gustav och Lena

Idag fredag
Hade ställt klockan på halv nio, trodde jag tryckte på snooze men nej jag stängde av och vaknade 20 i 11 då var det bara att skynda sej eftersom Olivia väntade! hehe
Cykla snabbt som en blixt till korpa var sjukt varmt men det var det lätt värt eftersom man träffade så otroligt mycket kul människor!



Jc Clara Anna Malin Fanny Matilda Olivia Monika


Matilda, oooooch vem skymtar i bakgrunden då ???! haha


Jc och Jag, vi är snygga vi vet! därför bjuder vi på denna!

Tack för en superdag alla! Hoppas på en lika stekig om inte stekigare dag imorgon.
Nu ska jag seg som jag är hoppa in duschen och göra mej iordning, Olivia kommer väl om ett tag med hoppas jag!

Matilda


hehe, nu råka jag visst trycka in ett för litet minneskort i datorn som jag inte får ut! smidig som man är....

Så otroligt seg..

Mina dygn har kraschat totalt jag kan inte sova om nätterna innan jag ska sova, eftersom jag vet det sitter jag vid datorn! helt onödigt egentligen... Men vad ska man göra istället lixom om man inte kan sova?
Tankarna bara hoppar fram och tillbaka och istället för att somna blir jag nästan galen på det! Så jag drar mej för att sova, går från datorn när jag känner att jag börjar bli lite trött, gör mej irodning och ser på Djungelboken 2. Med lite tur så somnar jag efter det! Sen vaknar man av att en sur mamma kommer in och säger att jag måste städa garderoben, hur kul är det på skala? Så jag hoppas barnen i Afrika blir glada nu, slängde ju trots allt fina kläder idag, men onödigt att det ligger o skräpar kläder i garberoben som man aldrig använder... Så någon lycklig sate nere i Arfika får springa runt i oddmolly linne och FilippaK byxor, lucky them! och jaa, jag får väl inkassera nytt. Men det gör mej i och för sej inget eftersom shoppa är det bästa jag vet! Och jag drar till Kalmar på torsdag.

Nu borde jag ta tag i att börja göra mej iordning, eftersom jag e seg kommer det ju ta sin lilla tid! haha
Ska träffa Mathilda ikväll och det ska blir riktigt kul och skönt, vi hängde lite i 7an men sen har det inte blivit av, och eftersom vi har samma typ utav problem så kan det vara skönt att prata av sej med någon som förstår :)

Nej nu tar jag tag i det här och hoppar ner i badkaret och duschar!
Hörs kanske senare, puss!


Dålig update...

Uppdaterat sjukt dåligt men får väl ta mej i kragen och ursäkta med att jag inte haft någon tid!
I onsdags så träffade jag en kompis som jag inte träffat på sjukt länge! Det var grymt mysigt och vi hade otroligt mycket att prata om vi kollade på Svensson Svensson och gjorde sånt som vi gjorde när vi var små och var varje dag. Väldigt lyckat och sånna kvällar behövs det med :)!

Torsdagen
började med att gå till affären och köpa balsam och sånna där super tråkiga saker! Men men, sånt man måste. Fick sedan reda på att Olivia blivit sjuk så kunde inte vara med henne som planerat... Istället blev det Twilight med Mamma med massor utav godis!

Fredag var det häng med Henke och Ogge det blev Sällskapsres maraton och det var väldigt roligt!


Lördag var det party hemma hos mej! Det var jättekul haha, inga bilder tyvärr men det finns det på Olivias blogg.

Söndag bestod utav städning och en ganska sur pappa... Men allt löser sej och  vi är kompisar igen :D tur det! tihi
Blev sedan bio med Elias, sommar med Göran och jag kan säga att den var faktiskt mycjet bättre än jag trodde att den skulle vara! :D

Idag
eftersom min städning inte var så lyckad begav jag mej till pappa idag igen för att städa det jag missat, nu ska jag träffa Olivia och vi får vad vi kan tänkas hitta på!

Peace and Love Matilda

RSS 2.0