Onsdag 29/7

Vädret idag var inte super kul så jag börjde den med att kolla på Twilight och äta frukost, lagde mej sedan lite mat och jag måste ju säga att jag börjar bli grym! haha

Kvällen igår var kul, efter en del tabbar och mycket  skratt så drog jag oscar och Henke till Pålsson där det var fest. Mycket trevligt och man får ju träffa en del människor :)
Idag så ska jag träffa en gammal kompis som jag inte sett på 1, 2 år det ska bli riktigt kul faktsitk! vi är ju ha en del att prata om :D

Nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner klart!
puss och ha en bra Onsdag Matilda

5 saker ni inte visste om mej...

1. När jag var liten ville jag helst utav allt vara en hockeyspelande kille och började gråta när mamma tog på mej en klänning, den fick absolut inte vara rosa... andra tider mot nu! haha

2. Får jag inte som jag vill kan jag bli väldigt sur, beror dock ofta på vad och vem, men det har blivit bättre med tiden.

3. Jag ogillar folk som är egoistiska (kan vara kul ibland), vet dock att jag själv brukar vara de... Dålig kombination!

4. Jag är otroligt bra på att spendera pengar... och det mesta går åt till kläder så så mycket gör det ju inte!

5. Bland det värsta jag vet är höjder! Men åker alltid höjdskräcken fast vet inte varför, blundar hela tiden och gör jag inte de skiter jag nästan på mej!


Ahh, inte många som vet allt de där så nu känner ni mej lite bättre!
Någon osm känner igen sej i något?

Äntligen imorgon åker jag hem! Längtar faktiskt efter min lilla brutta nu ska så kul o träffa henne eftersom de t för en gångs skull hänt något i Västervik och då är man självklart inte hemma! haha typiskt...

That's all from now Matilda


Kan ju också säga att jag saknar dom varma sommar
dagarna med om heta festerna!
Bild från förra sommaren.


På landet

Är ju hos farfar nu och det är nog den bästa platsen på jorden! Man behöver inte göra någonting behöver inte fixa sej alls och man kan bara släppa alla tankar när man sitter ute på sjön och fiskar. Och tro det eller ej men dagen till ära har jag faktiskt rört vid en fisk! Det var grymt äckligt och jag tror inte jag kommer göra om det på länge... Sånt får ju männen sköta! hihi
Men det lär ju inte bli för mycket uppdatering här eftersom jag gör samma saker hela dagarna, åååh vad jag älskar att vara här. Men skulle jag vara här för länge skulle jag antagligen tröttna ihjäl :)

Men ha en kul helg med er trogna läsare! Så ska jag försöka uppdatera.
Pussar!

Hahaha



Hahaha! men lilla pojken då, tror man får träna på att gräva djupare....

Eftersom den här inte gick o bädda in länkar jag bara, klicka här.
Men haha sjukt, Nobody is perfect ser vi ju i alla fall ett bra exempel på oxå.

De e Osse som underhållt mej under kvällen!

Jag är glad att jag har er...





Det finns verkligen inget bättre!
<3

Fin kväll med tjejerna

Drog mej in till stan för att möta tjejerna, alltid lika kul! Vi drog oss sedan hem till Jc för att se filmen som vi hyrt, den va bra men kommer tyvärr inte ihåg namnet. Så de kan gå tihi :D
Nu sitter jag här hungrig och fryser. Mamma hade användt all min mjölk för att dom skulle kunna äta mat, men ingen tänker på vad jag ska äta! Så får väl vara hungrig till jag kommer till farfar och Tuulikki imorgon eftersom jag vet att man får äta tills man dör där!
Ska bli skönt att bara komma bort från den här staden, kan ju inte påstå att den är speciellt bra i alla fall. Skulle jag få bestämma hade jag redan flyttat här i från och startat upp ett nytt liv i malmö eller göteborg. Nästan vad som helst som inte är mindre eller liknar viken i alla fall.
Men nu ska vi inte klaga, men kan ju se den från den ljusa sidan också.
På något sätt för man alltid reda på hur någon är.


Godnatt Matilda

Skoskav suger...

Dagen idag har bestått utav mycket bilåkande och biltittande och även lite shopping. Fick i alla fall med mej en jack/tröja och ett gulligt linne hem!
Men det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde att kolal på bilar riktigt kul faktiskt och nu har jag fått en inblivk på vad jag vill ha för bil, haha och bli inte förvånad när jag säger att den kostade sisådär 600 000 kr! Men det är jag i ett nötksal att alltid fastna för dyra saker. Mitt vanligt oflyt!
När jag kom hem begav jag mej nästan med en gång till Ullis, för jag avskyr att vara hemma när jag har så mcyekt att tänka på.. Det var kul inte träffat henne på länge eftersom hon jobbat i Lund tre veckor nu och vi nästan inte sågs något innan hon åkte!
På vägen hem fick jag mer skoskav än någonsin och nu sitter jag här och tycker synd om mej själv... Min mobil hade laddat ur också så där fick jag gå från Kvantum hela vägen ut till min mamma med skoskav, men men hem kom jag i alla fall även fast det tog äver en timma.

Imorgon hinner jag nog inte blogga något eftersom jag åker till min syster i Vimmerby och myser till det!
Men ni får ha det så bra så uppdaterar jag när jag kommer hem!
Pussar Matilda



Det finns inget som är rätt eller fel,
Men det finns saker som kanske är mindre bra,
Saker som kanske inte borde hända händer ofta,
Jag är rädd för att något sånt har hänt,
Du är en utav mina bästavänner.

Texten är bara så som jag känner just nu, finns inte ord till egentligen att beskriva hur det är.
Vill helst inte tänka på hur mycket du betyder för mej,


Gamleby

Drog mej till byn för att se Kenny Starfighter hela kvällen med Osse, ska bli grymt kul älskar Kenny! Men Det tog ju en s tund att ladda hem den så nu har vi sett Ice Age3, den va väl inte lika bra som de två tidigare men helt okej. Vi har även hunnit handla chips som vi ska gotta oss med, mums!
Imorgon bär det av till Linköping med familjen, Leif ska tydligen kolla på någon bil... Men jag följer med och shoppar istället, mycket roligare! tihi

Ha en bra söndags kväll, min skulle inte kunna vara så mycket för som vi alla vet suger söndagar rakt igenom!


oscar i ett nötskal!

Bilder sen veckan

Sitter nu på bussen påväg hem, längtar faktiskt hem nu! Men sjukt kul har det varit och vi har hunnit med det som vi ville i stora drag.  Tänkte att jag bara lägger upp några bilder, så ni får se hur sjukt bta vi har haft det :D



Harry Potter pepp!



På café Ängla inne i göteborg, det var sjukt mysigt!



Redo för discot!

Om det är någon där ute i Sverige som älskar svett rekomenderar jag starkt Gothia discot. Så svettig som jag var då har jag nog aldrig varit och jag har ändå svårt för att svettas! DÅ fattar ni vinkeln...

Pussar Matilda

Bild på inköp kommer senare!

Nu drar vi till Göteborg och jag fyller 16!


Får väl börja med att säga att idag fyller jag 16 år och kan man få en bättre födelsedag än att få åka till Göteborg med sin bästa kompis gå på Liseberg och bara ha det kul?! njaae skulle inte tro det. Befinner mej ju i Göteborg till på lördag så det kommer bli ont om bloggande nu i fyra dagar, men med lite tur kan det ju komma upp något!

Bilden representerar dem åren jag och Olivia varit kompisar och tänker man efter, så har vi hittat varandra väldigt bra på 3 år och fler år kommer det bli! Det vet jag säkert.
Men nu peppar vi Göteborg och ha det bra där hemma där ni befinner er!


Pussar Matilda

Godmorgon

Har precis vaknat och sitter här och äter frukost, flingor med mjölk så otroligt gott vet inte vad jag skulle ta mej till om det inte fanns!
Kommer nog inte kunna uppdatera så mycket mer innan Olivia och jag drar till Göteborg imorgon, men  vi får se kanske att man hinner med det någon gång. Idag ska jag i alla fall baka och packa, fyller ju år imorgon men då är jag ju inte hemam så släkten får komma idag istället. Eller haha släkten och släkten min mormor, Rolf och familjen hos mamma kommer hit till pappa. Tänker i alla fall bjuda på Jordgubbspaj eftersom jag avgudar jordgubbar! Ska någ även knåda ihop ett par chokladbollar och en lite kolakakor.

Måste bara säga, till er som inte sett Kenny Starfighter,  SE DET!
Det är så sjukt bra, gjorde hela min kväll/natt igår och jag ska ha det på i bakgrunden när jag bakar...
Och Oscar vad är det man säger då? Joo "FYFAN VA BRA!" hahaha ni kommer förstå om ni ser det.

Pussar Matilda


En snutt utav episod 1

Men har man lika bra humor som jag har så är det här sjukt bra!


Bilder sen Gunnebotrippen

Har sammlat på mej lite bilder för att kunna visa alla vilka goa och underbara människor jag umgåtts med under vis.
Bilderna är från Landiis och Kajsa, hoppas de gick bra att jag tog dem!



John och Elias



Fina tjejer, Fanny och Anna!



Jag , Mathilda och Olivia



Oscar minglar i trädgården



Sen blev de stek för mej på stan!

Toppen kväll hos John ute i Gunnebo alltså!

Matilda

Packar med glädje!

Imorse när jag vaknade och gick upp och när jag skrev inlägget under, var jag trött lite halv depp och hadfe ingen lust med någonting.
Men drygt en timma senare med frukost i magen och ett snack med Olivia är allt super! Och nu är det så sjuuukt mycket pepp inför Göteborg på tisdag så det finns inte!
För en gångs skull så packar jag med glädje! och låt oss säga att det är inte ofta jag gör det, eftersom jag varje vecka måste packa för att åka antingen till mamma eller pappa...
Men innan man ska packa måste man ju tvätta lite, det är dock tråkigt! ska ta tag i att dela upp tvätten nu...

Matilda




Visdagarna

Eftersom jag inte hunnit blogga under Vis dagarna så får ni en sammanfattning.

Dag 1 Torsdag:
Olivia och jag drog oss ut till Ogge där även Kisen var och kollade på Hem till Midgård, haha och det är ju hur kul som helst! När vi åkte hem var det lite folk på stan som vi stannade och pratade med.

Dag 2 Fredag:
Party! Party! Party!
Alla vi tjejer drog oss till Olivia och hade det kul. Vi tog sedan cyklarna till Kisen och träffade upp lite killar och sedan drog vill Jesper. Det var en kul kväll som jag inte kommer glömma! Väl nere på stan var det mycket folk och man träffade många kul personer.


Alltid lika fina tjejer!

Dag 3 Lördag:
Det var i stort sett bara att vakna, göra sej iordning och sätta sej på bussen ut till Gunnebo. Vi skulle till John och det var kul med ganska mycket folk ändå. Vi åkte sedan in till stan och träffade väl ungefär samma människor som dagen innan.

Men nu har jag precis vaknat och ska äta mej lite frukost, hoppas det finns något extra gott för är faktiskt rikitgt sugen på frukost!
Kan ju även tala om att det är sjukt mycket pirr i min lilla mage just nu! tihi...

Många pussar Matilda

Dåligt väder och TofuLine glass

Regn och nästan storm känns det som, kan ju nästan inte bli sämmre väder! Hoppas på att det blir bättre väder imorgon och på lördag i alla fall...
Men men, när vädret är tråkigt finns det inte så mycket annat att göra en att dra på sej myskläderna, mysa in sej i soffan sätta på en bra film och äta lite god glass, mums!

Det är vad jag ska underhålla mej med till pappa kommer och hämtar vid fyra.

Pussar  Matilda



Matilda tipsar;
TofuLine glassen tycker jag personligen är den godaste glassen för dem som inte tål mjölk så bra! Finns ju som pinnglassar med, ungefär som magnum dock inte prövat dem än. Men det har jag nog snart!

I väntan drar vi en outfit

Jag vet det var inte länge sen jag la in ett inlägg man har så sjukt tråkigt när jag väntar på att Olivia ska höra av sej, så jag ska alldeles strax skicka ett sms själv (a) tihi

Eftersom dagens väder är så tråkigt och mulet blev det en skön och slapp outfit bestånde av;
Randig tröja - Gina
Vitt underlinne - Gina
Vit schal (stavning) - Åhléns
Begiea chinos - Phe

wöhöw ni får se mitt kök också lyckos er!


Någon mer än jag som också läääängtar som ett as till Harry Potter premiären nästa vecka?
Kommer troligen sväva på moln ut från biosalongen i Göteborg tillsammans med Olivia, haha.

Äntligen har Olivia slutat så ska väl dra mej från datorn!

Byebye,

Vimmerby över natten

igår tog jag mej samman och satte mej på bussen för att ta en tripp till Vimmerby där nu mera min syster bor. Och tro det eller ej men det var riktigt kul, vi små firade min födelsedag eftersom vi inte ses mer innan den så det lagades tacos och badades sedan blev det Bamse med gänget som hon bor med!
Drog mej upp vid halv nio för att ta på mej och ta bussen hem... Nu väntar jag på att Olivia ska sluta så man får träffa henne inte sett henne på tre hela dagar! Ojoj, hur ska de sluta!

Såg att Gina har fått in lite på sin höst kollektion, det ska bli super kul att få gå på stan i shoppa i Götet med min lilla böna och kolla på alla snygga killar!
Nya Laredoute katalogen har även kommit och jag hittat mej en höst/vinter jacka som jag tror att jag ska inkassera faktiskt. Det är så otroligt kul när alla höst och vinter kläder kommer om man är lite smått shopping galen som jag är, tihi.
Spara har väl aldrig varit min grej så otroligt tråkigt! Någon som håller med?


Den stickade oversize tröjan ska tydligen vara helt rätt i höst vilket är bra tycker jag för jag har alltid viljat ha en, se den här stickade gina eller något liknande och kommer troligtvis införskaffas i Göteborg.
Jackan är från Laredoute och jag tycker att den är jättefin och kommer nog bli mysig med en halsduk till! Inte så farligt dyr heller vilket är bra!

Vad tycker ni om kläderna tyck till ?! Och om någon har något bra tips på små affärer i Göteborg som man kanske inte vet om ifall man inte är där så ofta berätta gärna :)

Sommriga pussar Matilda

Läste föresten att vädret fredag&lördag kommer bjuda på sol och moln, med uppehåll! Är det inte perfekt nu till Vis eller?! Jo klart det är!

snabb inlägg 1 juli

Livet är så gott att leva!
Vaknade runt tolv och de var bara att dra på sej bikinin äta frukost borsta tänderna och dra ut till oscar, så himla härligt. Jag älskar verkligen sommaren!
Nu ska jag abra göra mej iordning och sedan träffa gänget igen.

Varma kramar Matilda


RSS 2.0