Filmkväll med Olivia

Vilken bra kväll man hade igår!
Först så åt jag och Olivia pizza, det var väldans gott! Jag gillar verkligen calzone utan skinka och med feferoni i istället.
Vi glodde lite på MTV sedan var det dags att dra sej neråt stan. Vi införskaffade chips och varsin päronmer.
Väl på bion så var det väldigt mycket folk, det var ju Sverigepremiär på Män som hatar kvinnor och premiär i lilla västervik på I taket lyser stjärnorna. Vi träffade väldigt mycket folk på bion bland annat Malin, Fanny och Jc.
Och vilken film det var! super söta skådespelare och en toppen film det går ju inte säga att den var anntat än super!


Samuel "Sakke" va nog en utav filmens höjdpunkter....Men filmens handling och hur den var väldigt bra det med!

När bion var slut så åkte vi hem till Olivia, vi gjorde chokladmilkshake och börja kolla på Wild Child för andra gången, men den här gången hann jag att se klart den! :D
Och det var de värt för den var väldigt kul och bra.


Båda filmerna var väldigt bra och jag tycker alla borde se dem !



Matilda






Regn, regn, regn..

Väldigt tråkigt väder just nu faktistk, nästan aldrig sol och är det sol är det mest på morgonen!
Jag vill ha sommar sol och värme nu! Men det lär ju dröja innan det blir det... Idag i skolan skulle vi ut och åka pulka, men kul om det är blött och regnar? förstår inte hur man tänker  ibland, så jag stod mest och kolla på blev blöt om fötterna och frös. Sen när man skulle gå hem så började det att regna ännu mer och då kom Alex min räddare, fick skjus utav honom så behävde inte gå så långt hem i alla fall.. Väl hemma och genom frusen tog jag mej en varm dusch, tacka den som uppfann duschen! och nu sitter jag här och ska snart på börja mitt hemkunskaps arbete som ska vara inne på måndag.

Matilda

Förgången tid

Ibland ångrar man saker man gjort, vill att dom ska vara ogjorda men det går inte.
Ibland ångrar man saker man sagt, vill att det ska vara osagt men det går inte heller.
Jag skulle helst av allt kunna spola tillbaka tiden till mellansadiet, då var allt så himmla bra!
Man slapp att fundera och vara ledsen allt var bara kul..
Nu vet jag inte riktigt, hur jag vill och inte vill ha det.
Vet inte vad jag ska tänka eller känna om vissa saker,
men men som man brukar säga det löser sej väl med tiden...

Onsdag 25/2

HejHopp!

Idag har det varit en hel vanlig skoldag, men som vanligt så slutar jag ju tidigt på onsdagar. Så medan Olivia och jag väntade på att klockan skulle bli halv tre gick vi runt på stan, hittade några fina saker och så blev det tillsist en glass på MacDonalds. Kvart över två bar de av till riddarhusläkarna så nu är jag vaccinerad med den första sprutan, bara två kvar tur att jag inte är så rädd för sprutor! Vid halvfyra ungefär så kom Gabbe och vi drog hem och lagade lite enkel mat...
Det vart även så klart en hel del mys så nu är jag trött och ska väl snart sova (a)

Puss&Kram
Matilda

Trött och seg dag

Efter en snabbpromenad till skolan, en hel dag till skolan, en sväng på stan med Ulrika och sedan en promenad hem var man rätt trött. Men när man kommer hem drar Amanda med en upp för att träna lite, så nu är jag helt slut! snacka om att jag kommer sova mer än gott inatt :)
Fast det är ju ett väldigt skönt trött man blir så jag uppmanar er alla där ute på att träna även fast man är trött! Man blir bara ännu stoltare över sej själv när man känner att man klarar det.
Nu så ska jag laga en kantarell och broccoli paj, mums!


Matilda

Gomorrn

Vaknade upp brevid Ulrika men sömntuta som hon är var jag tvungen att väcka henne :) Igår kväll var en mycket lyckad kväll jag och Ulrika drog oss till Jacob och där gick tiden inget annat än fort! Vi spelade mycket Wii mariocart och efter ett tag måste jag nog säga att det var väldigt kul! Vi gjorde även världensgodaste chokladsås tillsammans med Moa och Isac.
Nu sitter jag hemma i köket och dricker latte som min syster har gjort och kollar på kläder från nelly, mycket fint man kan hitta där allså!

Take care
Matilda


Kenny Starfighter kväll

Amanda o jag drog oss till Martin-krull och Linn för att se Kenny Starfighter där det även bjöds på de godaste muffinsen jag ätit på länge som Linn bakat! Jag har aldrig sett Kenny Starfighter förut men det var sjukt bra! och nu peppar jag som tusan på att se filmen som kommer den 25:e mars! någon mer än jag som gör det eller?!
Kenny är ju helt enkelt helt stört skön och jag tror nästan att han får bli en utav mina nya idoler :)
Påvägen hem så blev vi nästan ihjäl skrämda... Amanda och jag är jätte lättskrämda båda två och när vi gick där i mörkret längs sjön hörde vi hur någon nös bakom oss och Amanda börja skrika och då börja jag skrika som blev helt livrädd och kasta mej över Amanda, stackars den killen som kom där cyklande bakom oss. Jag tror att han blev väldigt förvånad, hahaha kul var det iallafall :)
Nu har vi lagt kikärtorna i blöt för hommusen vi ska göra imorgon..
Godnatt!

Matilda


tårtbak

Onsdag 18/2
Jahop så var det onsdag halva sportlovet har redan gått... tråkigt tråkigt men någon gång måste ju de med ta slut. Kom precis in från en promenad med min syster och man kan ju inte undgå att det är kallt, så just nu ät jag väldigt avundsjuk på min mamma som ska åka till Venezuela imorgon, hon fyller ju även år imorgon så jag och Amanda bakade en väldans god tårta faktiskt... Helt veganskt! Det är ju inte så svårt egentligen med att vara vegan bara det att man måste köpa andra ingredienser än dom man är van vid tänka om lite innan man är van och det smakar ju lite annorlunda men det är otroligt gott!

Syster Amanda på bilderna och skåda vårat mästerverk! Det blev väldigt mycket pill innan tårtan blev så fin som den blev och inuti den är det nog mest som en enda smet men det är ju utsidan som man ser när det gäller tårtor så man kan väll säga att det är utsidan som räknas? I alla fall när det gäller tårtor :)
Nu så ska jag äta en liten släkt middag, tacos mums!


Matilda

Tisdag 17/2

Idag har det hänt grejer!
Först och främst så har jag och min pojkvän Gabriel månadsdag idag, det var väl inte så speciellt och han bor ju inte inne i stan utan i Hjorted och då är det ju inte så lätt att träffas när man vill! Vilket kan vara väääldigt segt dom dagar man bara känner att man verkligen måste mysa! Tror många förstår hur jag menar?
När jag vaknade så åt jag en stabil frukost sedan skulle här tränas, måste ju komma i trim tills jag ska till Thailand med min syster! Hon hade köpt en "Boxaerobics" DVD och den var väll bra, men alltid svårt de första gångerna innan man kan rörelserna ordentligt.. Men men det blir nog bra tillslut.
När träningen var slut så kom Ullis, vi åt lite hemlagad pizza sedan drog vi oss ut i mörkret för att första gången iår åka pulka. Det var väll inte riktigt lika kul som jag minndes det, men med stjärtlapp gick det snabbt och det var väldigt kul när man väl fick upp farten!
Nu så ska vi väl sätta på en bra film, Boog & Elliot blir det nog och bara mysa!

Matilda

En sommar bild på mej och Ullis får en att längta!

RSS 2.0