Godmorgon!

Blev sovmorgon idag, men det gör ju inte så mycket vädret är inte det bästa i alla fall. Molningt, usch inget kul så det blir nog inget stek  idag. Kanske har man blivit för kräsen nu när det har varit toppen väder i nästan två veckor? Menar det regnar ju inte ens! och man säger att det är dåligt väder? haha, ojoj hur ska det sluta.
Hörde nyss att ett till flygplan kraschat i havet. Vad händer egentligen med alla flygplan?! Dem brukar väl nästan aldrig krascha och nu har två stycken gjort det. Läskigt.
Nä nu ska jag fixa mej för att hitta på något kul!

Puss och ha en bra dag i det varma men molniga sommarvädret!

Just det, min bikini jag beställde från asos förra vecka kom idag ringde mamma precis och sa. Wihow! Får hoppas på att den passar så kommer bilder senare under dagen!

Sent inlägg, igen!

Känner att jag bara gör massa sena inlägg nu förtiden, dags för skärpning tror jag!
Men dagen har spenderats ute hos Oscar som planerat, det är grymt skönt att vara där ute. Lite långt att cykla kanske men vad gör man inte för att få en mysig både dag och kväll med sina bästa vänner?!

Dagens bra grej: Vi har fixat boende till Göteborg! Så sjukt kul ska de bli längtar redan, behöver komma bort från den här stan ett tag nu känner jag!



Ska bli hur kul som helst mer er brudar + lockner i Göteborg under Gothia!



Puss&Kram Matilda

Allting är som vanligt, men ingenting kommer någonsin bli som förr.
tycker det är ett bra citat, för ingenting blir ju som förr någonsin.

Blackstad - ny inhandlat

Pappa väckte mej och undra för typ 500ade gången om jag verkligen inte ville med honom och Karin ut till Blackstad för att sola och bada. Så det var väl bara att stiga upp för att för engångs skull slippa tjatet? Jag förstår inte hur vuxna kan orka tjata så mycket det är sjukt! haha
är era föräldrar med tjatiga?
Men väl där så var det faktiskt mysigt och jag ångrar inte att jag följde med ut, nu vet man ju hur Karin bor när hon inte bor här hos oss :)

Imorgon vankas det bad med Olivia ute hos Oscar med massa stekiga killar och sedan bubbla på i hans pool/jacuzzi ? framåt kvällen. Längtar redan ska bli kul!

Eftersom jag är duktig på att shoppa har ju införskaffat mej en del nya saker, bland annat väskor tröjor och smycken. Precis nyss klickade jag hem en fin och söt sommarklänning som lär användas någon dag under vis tror jag!

499 :- på Nelly


Puss & Kram eran Matilda

Korpa, Stan, Solsidan

Drog mej tillsamans med Olivia ut till Korpa för att kunna få den bästa platsen kvart över nio var vi där och sjäkvklart fick vi den! Dagen var räddad. Vi stekte på och Linus och Henke kom förbi en sväng...
Henke kasta ner mej i vattnet så de blev årets första dopp! Känner mej stolt att jag faktiskt har badat, så varmt var de ju ändå inte.  Runt klockan två drog vi oss hem för att fixa oss till stan och äta pizza med grabbsen i hamnen i det underbara vädret! fotboll och gjordes absolut ingenting, men det var fint i alla fall.
Vi åkte lite båt med oscar och sen fick vi cykla hem till honom där det kollades  för oss imorgon en sväng på stan och lite Nu sitter jag här med Olivia brevid mej som är ganska röd, tihi. Så det blir nog inget solandesånt kanske. Nej, nu ska vi kolla Svensson Svensson!

Sommriga pussar Matilda

Sommarlista

Saker jag ska göra/gjort i sommar:

Öland 18-21 Juni

Klassfest/träff, någon gång

Vis 10-12 Juli

Göteborg med brudarna 13-18 Juli

Fylla 16 år 14 Juli

Jobba, till och från

Åka till Farfar och Tuulikki

Shoppa

Äta massa glass och jordgubbar!

Sola och bada, leva livet som bara fan och göra det bästa utav situationen!

Listan lär ju fyllas på under sommaren...


Härliga fina sommarlov!

Oj, oj, oj känner att jag har haft sjuk dålig uppdatering !  Men det är ju sommarlov och jag har sommarjobbat hela veckan så hur mycket har jag att skriva om egentligen? Jo jag kan ju berätta för alla nyfikna att jag jobbat hos min pappa, så har målat hela veckan och tro det eller ej men det har varit riktigt roligt faktiskt!
Förutom att jag fått målarfärg i håret som knappt går bort ( men jag kanske passar i vitt hår? ) och att mina händer blivit torra, men det är väl bara att smörja på I guess.
Min röst är totlat pajjad finns nästan inget kvar utav den och det suger verkligen att inte kunna prata! Alla som känner mej vet att jag knappt inte kan vara tyst utan är väldigt social utav mej, och nu går det inte, buhu.

Imorgon blir det häng med Olivia vilket ska bli sjukt kul, äntligen kan man börja lovet med sin bästakompis!

Nämen det var väl allt för stunden och ska börja uppdatera oftare, promise!
så hoppas erat tålamod är kvar för nu drar jag igång bloggen igen.
Pussar Matilda


Drar till med en bild från tidigare i veckan som är tagen innan Ullis och jag drog ut och åt kulglass!

På bilden kan man även se några utav mina senaste inköp:
Randig tröja - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Bambu örhängen - glitter
Ring - Glitter

Rätt, fel eller?

Det är inte fören man upptäcker att de man trodde var fel kanske var rätt,
man förstår hur mycket de kanske egentligen betydde.


Första dagen på lovet!

Äntligen första riktiga dagen på sommarlovet, så sjukt skönt, härligt och alldeles underbart! Första dagen på sommarlovet och alla tänkter "skööönt, äntligen sovmorgon!" men inte för mej. Klockan ringe klockan åtta och då var det bara att ta på sej springskorna för att ta en runda, tänkte ju att jag skulle börja träna nu när jag har tid. Efter löprundan ringde mormor och fråga om hon kunde komma och hämte mej och jag var precis klar, timeing kallas det! Så nu är jag precis hem kommen från ett bullbak med Rolf, det ligger flera påsar med nybakda bullar och bara frestar en. Så det vankas nog bullkalas med Olivia i eftermiddag när hon slutat jobba, MUMS!

That´s all from now Matilda



Har ju inget kort på mina egna bullar så fick sitta och leta på google efter den bilden
som var mest lik mina, så det blev den här.
Visst ser det gott ut?!

Söndag 14/6

Vaknade av att min syster gick in i mutt rum, så vi gick upp och åt frukost. Kul att få träffa henne när hon väl kommer hem! Men snart kommer jag nog till dej och hälsar på.
Nu ska jag bara duscha och göra mej iordning för att sedan träffa Olivia och hitta på nåonting roligt!

Hörs senare ikväll får ni reda på mer om dagen
Kram Matilda

Ska bara upplysa alla om att det bara är en månad kvar till min födelsedag!

Skolavslutning - Kvällen

Kom till Linus lite innan fem och då var det redan lite folk från klassen där. Det spelades musik och gittar och var väldigt roligt, det lekdes även lekar och pratades mycket. Så var det ju Oscar som var mingel kungen och minglade runt i en trädgård utan folk, men det kan ju oxå vara trevligt? haha
Johanna och jag ringde taxi och drog oss till Tilly där det var mycket folk och otroligt kul! Väldigt kul att träffa människor  som man inte träffat på länge. Drog sedan en taxi in till stan igen med Fredda och det blev massa prat, vilket var nödvändigt. Väl inne i stan så träffade jag alla igen och vi drog runt lite.

Tack för en kul kväll alla som var med!


Rafal Oscar André



Bild sen dagen på skolavslutningen i klassrummet



Skolavslutning - Dagen

Vaknade halv sex utav att de ösregnade, tråkigt! Men sant och det har väl inte riktigt slutat regna än även fast det inte regnar lika mycket längre, så hoppas det blir bättre väder till ikväll.
Döds skönt med sommarlov nu, men tråkigt att skiljas från klassen. Men klassfest ikväll och tur det, känndes ju inte lika tugnt att gå från klassrummet idag när man visste att man skulle träffa alal på kvällen igen. Fast fällde såklart en tår eller två i alla fall...
Nu ska jag dra mej till Olivia och vi ska möta upp Albin, sen blire restaurang för hela slanten. GOTT! Vi ska väl även kolla på alla skrikande studenter och sedan måste man ju hem för att fixa sej till kvällens fester.

Puss Matilda


Klänning - phe
Strumpbyxor - H&M
Skor - Din sko
Armband - Indiska/Lindex


Klassen från igår på middagen

Middag för 9orna

Sista dagen med klassen, sista gången man åt på ellen key också... Känns lite tråkigt men ändå så sjukt skönt!
Dagen spenderades ute i piperkärr med klassen, vi såg filmerna vi gjorde när vi var och hälsade på första gången i sexan. HAHA, sjukt roligt och alla var så otroligt söta! speciellt killarna med sina pipiga röster.
På kvällen vankades det middag för alla nior på skolan. Det var väldigt kul faktiskt, dem flesta var så otroligt fina! Och lärarna bjöd på sej själva som aldrig förr, så det blev en väldigt glad stämning mellan alla! Super helt enkelt!

En glad Matilda på kort i alla fall!


Så här såg man ut på middagen då;
klännig - vila
bolero - vet inte
skärp - komemr inte ihåg
pärlhalsband - mamma
armband - johanna
skor - din sko


Innan middagen hos Ullis
Johanna Ullis Matilda


På gång?

Ojoj, är landslaget på gång? Klarar dem sej till ett VM nästa sommar?
vad tror ni?
Såg rätt säkert ut efter vinsten mot Malta nyss med 4-0,
eller?

Asså det finns ju en del helt okej killar i landslaget kan man ju säga...

Spex

Känner att jag varit dålig på att uppdatera, men det händer  väl inte så mycket i den här lilla fina staden. Men skärpning nu, det är ju trots allt sommarlov snart!
Måndag tisdag och idag har bestått utav spex vilket har varit super kul. Det är så himmla kul med alla härliga människor som man kanske aldrig skulle pratat med annars, helt plöstligt pratar med. Spexet utspelades sej på 80talet så vi kan ju snacka stora hår och färg glada kläder. Men men, va gör man inte för att få ha lite kul? Känndes ju dock lite sådär att springa runt i ett par knallblå leggings med vit body, gula benvärmare bullugg våfflat hår sne hästsvans och massa färgade svettband och armband, inte det jag skulle välja att ta på mej kanske. Men teater är ju teater som tur är.
Mamma hämtade upp mej vid fem idag och vi gick och åt super god mat på Thai Hoa. Träffade även Martin och Alex när vi skulle gå hem, viket var jättekul. Ingen sommar utan Martin som mamma brukar säga! Och jag tror nog det stämmer, skulle vara konstigt att inte se Martin på en hel sommar.
Nu vankas det fotboll.
Heja, Heja Sverige! kan ju hoppas dem spelar bra i all fall....

Bilder från spexet





Regn och rusk

Åkte till skolan för att göra ett prov jag visst inte behövde göra, skönt? Njaa, inte direkt så imorgon blir det att åka till skolan för att göra det sista, det är där emot skönt.
Förövrigt när jag har varit hemma och haft tråkigt så har jag gått med i bloglovin, bara på skoj får väl se om de lönar sej sen, hehe.

Puss&Kram en sjuk Matilda

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/683177/helahistorien?claim=4wzz4uw8e52">Följ min blogg med bloglovin</a>

Sjuk

Genomförskyld, sprängande huvudvärk och tappat rösten, kan ju inte bli en bättre kombination?
Perfekt att tappa rösten till den kanske viktigaste muntliga redovisningen den här terminen också... Eftersom jag är sjuk så har bara varit hemma och sovit och kollat på tv, orkar inget annat. Men vädret idag är ju inte så trevligt i alla fall så det gör mej inte allt för mycket faktiskt.
Hoppas bara på att jag blir bättre till på fredag när jag ska till dalarna och träffa kusinerna, vore ju trist att vara sjuk när man inte sett dem på ett par år.

Nu måste jag återgå till min dvala i soffan, för huvudet orkar inte med datan..
Kram Matilda

Det är fint är det


Jag har det i alla fall toppen!
Har ni?

Solen är något jag gillar!

Vädret idag har ju inte varit annat än alldeles underbart!
Skolan var med bra, vi hade ett matteprov, gick ut och spelade kubb efter lunchen och slutade sedan mycket bra dag. Men den blir ju bara bättre för nu ska jag ut och jobba på brännan vilket behövs.
Hoppas att alla passar på att njuta utav solen idag eftersom jag hörde rykten på tv:n igår att det skulle bli lite halvdåligt resten utav veckan, tråkigt om det blir så... eller hur? nu vill vi ha sommar och sol!

Men nu ska jag ut och fortsätta steka, Pussar.


Ser jätte sur ut på bilden men det är jag inte!
Dagens outfit;
Tunn vit kofta - H&M
Randig t-shirt - veromoda
Vita shorts - H&M
Väska - Thailand
Gladiatorskor - Eurosko
Solglasögon är ett säkert drag alla soliga dagar!


Tidig Måndag

Efter fikat hos mamma igår så cykla jag till pappa, men där blev man inte länge eftersom det bjöds på glass vid corner, och vem säger nej? Efter glassen drog jag och Gurra till fotbollsmatchen på Bökensved, dit även Victor och Elias kom. Lite senare på kvällen efter maten så åkte Karin och jag till hennes syster för att pröva klänningar till middagen så nu har jag en fin en. Men den får ni inte se fören dagen kommer! hihi Cyklade sedan till Bocken för att kolla på film med honom och Oscar, ungefär där slutade min kväll eftersom det bara var att sova sen när man kom hem, sjukt trött men en kul söndag! Idag är det skola och vi har matte prov första lektionen, inte pepp! Kommer ju inte ihåg allt vi räknat under terminen så får väl se hur det går. Sen ska de väl mest chillas med klassen i stadsparken tror jag, lät så i fredags i alla fall! Nej nu ska jag bege mej till skolan, dagens plus är det fina vädret. Puss&Kram Matilda

RSS 2.0