Sommar


Baby it's summer time!

Morsdag och dagen innan

Grattis på morsdag alla världens mammor!
Idag är det ju som sagt morsdag och det är därför jag är uppe så tidigt, ska cykla ut till mamma vid halv elva ungefär och då ska vi fika och hon kanske får någon liten pressent, vem vet?
Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda.

Men till igår då...
Jag åkte ju till Linköping för att handla kläder och möbler, kom hem några klädesplagg  rikare och även lite möbler. Bilder kommer ikväll för nu hinner jag inte. När jag kom hem så kom Kisen coh Linus förbi, sedan kom även Jocke, Oscar och Henke förbi och vi bestämmde oss för att ta en grillkväll hos Oscar.
Det var väldigt kul! Tror inte jag skrattat så mycket på länge och fick även bada i Oscars jacuzzi eftersom dem bestämde sej för det. Underbart alltså, tänk och ha en egen de vore über! Det var väl i stort sett min lördag i stora drag.

Nu ska jag äta frukost!
Hoppas att alla haft en bra helg, har ni hittat på något speciellt?

Puss&Kram hörs ikväll Matilda

Fredag 29/5

Hej hej!
Hade sovmorgon idag och det var grymt skönt! Ganska välbehövligt om man säger så. Skolan var helt okej och det var en ganska mysig lunch. Vi satt ute i solen och  Martin spelade gitarr! Jag älskar verkligen när någon spelar gitarr och sjunger det kan nästan inte låta annat än bra om man är duktigt på det.
Vi hade även slöjd idag och vart nästan klar i min vetevärmare som kommer värma super i vinter!
Efter skolan så följde Ullis med mej hem och vi gjorde något som skulle bli chokladbollar, men njaa haha det blev något helt annat!

  
Har ju fått lite förfrågningar om dagens outfits och här kommer dagens;
Scarf - Åhlens
Kofta - Vila
Linnen - Gina Tricot
Leggnigs - Gina Tricot

Armbanden har Ullis gjort och jag tycker dem är jätte söta!

Nu ska jag snart trycka i mej lite tacos, ska verkligen bli gott!
Sen bär det av upp till Ullis där man ska spendera kvällen tillsammans med henne såklart, Jacob och Andy. Även kanske att Olivia tittar förbi!

Ha en bra fredag kväll!
Puss&Kram Matilda

Svar på frågorna

Stänger frågelådan nu för annars kommer jag inte hinna svara på era frågor!
Det är ju inte så många, men eftersom helgen är ganska fullproppad så får det duga.

vad tycker du om Gamleby?? XD
svar; Haha ja, vad tycker jag om Gamleby är ju något man kan undra faktiskt. Men jag tycker de är ett helt okej ställe dock ingen stans jag skulle vilja bo kanske... Men har ju endel kompisar där och det är fina människor! Så folket i byn gör väl att det får ett fett + !

vad vill du bli när du blir stor??
svar; När jag blir stor så vill jag på något sätt jobba med människor. Har dock inte kommit på hur än, men har jag har ju några år framför mej att fundera ut den saken! Men med människor på ett eller annat sätt, det är säkert.

tips på bra hemsidor för kläder :)?
svar;
Brukar ju inte handla överdrivet mycket på internet men när jag gör det är det offtast från Laredoute där dom har väldigt mycket blandat i båfe priser och smaker. En sida de flesta vet, men som jag tycker har väldigt fina kläder är Nelly , dem här två är väl mina absoluta favoriter. Chicy vet jag har grymt söta kläder, men jag har aldrig beställt där ifrån själv, likså Chique har väldigt mycket smått och gott!

vad söker du hos en kompis????????????
svar;
Vad jag söker mest hos en kompis är nog någon som är trygg med sej själv och att personen ifråga är ärlig mot mej, eftersom jag lärt mej hur mycket det kan skada om man inte är det. Men vad jag riktigt söker hos en kompis är svårt att svara på eftersom alla mina kompisar är olika, men att känna trygg-och ärlighet hos mina kompisar det är något jag vill!

vilket klädesplagg skulle du ALDRIG sätta på dig??? jag tycker att du ska lägga upp fler outfit- bilder du verkar ha snygga kläder ;)
svar;
Jag ska försöka ta mer bilder o dagens outfit när jag köper om en kamera om sisådär två veckor, promise!
Men ett plagg jag aldrig skulle ta på mej, det är nog helt rakt upp och ner en fleece tröja, usch jag gillar inte materialet och håret blir alldeles elektriskt! Inget för mej, tycker nog inte det är så vidare snyggt heller, men men det är upp till var och en!

vilka egenskaper ogillar du hos tjejer???... grym blogg!!!
svar;
Tack så mycket!
Det jag ogillar mest hos tjejer är nog att vi kan gå runt och prata så otroligt mycket skit om varanda och sedan vara bästa kompisar, visst är det konstigt egentllige? Att vi gör så? När de flesta inte vill de.

har du pojkvän?? <3
svar;
Haha, nej jag har ingen pojkvän...

vilket program ska du gå på gymnasiet?? fin blogg förresten ;)
Svar;
Tack tack, jag ska gå Omvårdnad omvårdnad på gymnasiet.

hur gör du iordning dig på morgoen... du är alltid så söt:)
svar;
Tihi tack de värmer ... Hum tja hur jag gör mej iordning är väl egentligen nästan olika från dag till dag beror ju på hur jag känner mej... Men jag brukar alltid platta håret eftersom jag har lockigt hår och jag gillar det inte alls! Sen brukar jag sminka mej och så som vanligt, vill du ha mer detaljerat om hur de går till? så säg till, så fixar jag ett sånt inlägg ska du se!

varför är du inte kompis med fredrika längre?
svar; Varför jag och Fredrika inte är kompisar är väl egentligen ingenting jag är stolt över så jag vill inte gå ut med här... Men jag ångrar väl det som hänt och skulle jag kunna få det ogjort så skulle jag väl helst ha gjort det ogjort.

Hoppas svaren duger!
Om inte får ni väl höra av er så får jag svara om igen.

Puss på rumpan!

Det värsta är över

Nu äntligen, det värsta i skolan är över och jag  älskar det!
Men det är ju inte så mycket jobb just nu i alla fall, mest skratt hela dagen och trevligt prat kan inte bli bättre. Ska väl snart baka min lillebrors chokladbollar som han säger att jag är "skyldig" honom, jag åt en chokladboll som han hade gjort och han säger att jag åt upp alla! Det var säkert han som åt upp dem... Brukar ju vara så med småsyskon alltid skylla ifrån sej och det är heller aldrig deras fel. Någon med syskon som känner igen sej?
Förövrigt har pappa gjort klart mitt rum i källaren nu, wihuuw! Så vi ska till Linköping på lördag och handla lite grejer till det och ska även försöka hitta en klänning som jag kan ha på Marcus student och på middagen för alla nior.

Hade de bra my sweet lovers!
Peace and love Matilda


Onsdag 27/5

Började dagen med att försova mej, men som tur var gjorde det egentligen inte så jätte mycket och jag missade ju inte idrotten som tur var för den var riktigt rolig!
Eftersom åttorna är ute på frilufsliv så är våra ordinarie idrottslärare med dem och vi har andra lärare istället. Idag så spelade vi brännboll och ja vad ska man säga? Klassen alltså, så himmla mycket pajaser det finns! Är faktiskt riktigt glad att jag går i den klass som jag går i eftersom vi alltid har kul och alla kommer så bra överens.
När jag kom hem från skolan runt ett så skulle jag plugga hade jag tänkt, men jag somnade istället och vaknade nästan precis... Saknas bara att man inte kommer kunna sova ikväll nu och hur trött som helst imorgon.

Kom ihåg att jag inte stängt min frågelåda än, så fortsätt fråga på!
Big fat love Matilda


Frågelåda

Eftersom jag inte har något att blogga om idag 
så tänkte jag att jag kunde dra igång en frågelåda!
Så vad sägs?! Jag är nästan hundra på att ni sitter och trycker på någon fråga
som ni vill ha ett svar på och jag lovar att svara så bra jag kan!
Kom ihåg det finns inga dumma frågor,
bara frågor jag kanske väljer att inte svara på!

Fråga på,  Matilda

Äntligen!

Äntligen två dagar i rad med sol! Och idag en helt utan regn! Man kan inte bli mer överlycklig när man kan gå hem halv sju från stan längs vattnet utan att ha jacka på sej. Får väl bara hoppas det är fint väder på skolavslutningen med, för det vore hemskt tråkigt om det regnade.. Dels för att mitt hår blir as fult och hur kul är det egentligen om de regnar när man ska vara ute? Inte kul alls, för det blir så jäkla blött...
Nu ska jag försjunka mej djupt in i idrottsarbetet som skulle avrit klart idag, men itne gjort ett piss på de för jag har så otroligt mycket anant för mej jämt! Ska väl även försöka hinna med att plugga på bildprovet som är imorgon...
Oh my goooooood! min hjärna lär ju bli liiiite överhettad känner jag, kommer säkert bli så att jag glömmer allt eftersom jag har så mycket att tänka på hela tiden.

Hoppas alla njutit över det underbara vädret! om ni nu haft det där ni befinner er.
Puss&Smek




Eftersom jag inte kan köpa mej en kamera fören jag får mina betygspengar så
får jag väl dra till med en bild från sommarlovet förra året!
Sommarlovet är förövrigt just nu väldigt efterlängtat och det är
endast TVÅ arbetsveckor och EN chill vecka kvar!

Solig söndag

Fint väder är lika med stek, där har ni min dag i det stora hela.


Jag har typ varit lika stekig som tysken med fint tighta badbyxor och asscrack , när han står och filmar sina stackars tyska barn och steker i Patong...
Tycker synd om tyskar, de verkar inte så stor koll alla gånger.
Kan ju även passa på att tilläga, att vill man se roliga människor åk till Thailand asså man slutar aldrig att imponeras utav folk!

Men men, wöhöw hoppas alla haft en kul och skön lååååång helg!
puss&kram


Fredag&Lördag

Såg ju 17 again igår på bio med Olivia, Klara och Rasmus. Kan ju inte säga annat att filmen var både bra och rolig, att Zac Efron är med gör ju ingenting heller för han är så galet snygg! Jag tror inte det finns många tjejer där ute i vårat avlånga land som skulle banga en kväll med honom inte, eller har jag helt fel ?
Åt även på Gusto med Pappa, Karin och Karins syster och hennes kille, där man tjäna lite snabba cash...
Pappa "Om du äter upp halva pizzan får du 100 kr"
Haha, synd pappa men har jag inte ätit på en hel dag så orkar jag en halv pizza! Men man lär sej något nytt varje dag... Slapp ju i alla fall betela bion själv, lite tur ska man ju ha!


Han är helt klart min!


Idag har det väl inte hänt så mycket, latmask Matilda har tagit över och hitills har jag inte lyckats fixa mej alls... Men det är väl lagom dags att börja snart om man ska hitta på något kanske! Kvällen kommer helt klar spenderas på ett eller annat sätt tillsammans med Olivia. Vilket jag är glad över! För då blir det alltid bra.

Puss&Kram

Fin fredag

Varit lite dålig update nu på senaste tiden men har så sjukt mycket att göra!
Precis ätit lite pannkakor och ska snart bege mej in till staden för att kola runt lite med Lockner och Olivia. Vi ska även gå på bion 17 again som har premiär på biostaden idag, längtat efter att se den och kul att den kommer hit med! inte så ofta de filmer man vill se kommer hit även om det ären Sf bio.... det är synd.
Nahepp, ska väl dra iväg att sms till Olivia nu och se vad som händer!

Puss&Kram

Konstigt väder?

Det här vädret är bara skrattretande! Vad håller de på med, ena stunden regnar och andra skiner solen för fulla muggar. Jag blir så trött på de, man vet ju aldrig vad man ska ta på sej eller någonting och håret blir lockigt. Men det är ju smälalr man får ta ibland, hehe. Men nu ser det inte muntert ut inte... kanske att man stannar hemma ikväll om vädret bjuder på detta.
Klarade även motionsmålet idag, men de hade jag ju nästan räknat med att jag skulle göra.
Nej nu blixtrar de o dundrar ska dra mej... läskigt!!

Smack


Spexdag

Hållt mej på Centrum Gården hela dagen, eller hela och hela 9-14 ungefär. Men kan ju inte säga att jag gjorde för mycket, men dagen har varit fylld med skratt! Så kan inte säga annat än att de var lite smått kul ändå.
Sedan bar det av hem för att plugga med Ullis, vårat eviga Soarbete asså jag dör! haha vi kommer ju aldrig någon vart och inte blev det bättre idag. Men de löser sej, det gör det ju alltid!

Imorgon efter skolan har jag NP i svenska, inte gjort den där jäkla uppsatsen än och ser väl inte direkt framemot att göra den. Kunde ju gjort något roligare lixom. Men men , that's life sometimes.
Nu så ska jag kasta pil med pappa, får väl hoppas jag är bättre än vanligt så jag får vinna för en gångs skull!

Puss&Kram

Vet att jag är grymt dålig på att lägga in bilder och att det är tråkigt att jag inte gör det, men det är inte så lätt när man inte har någon kamera! så jag tror jag måste införskaffa mej en sådan snart...

Spring och må bra!

Precis kommit hem från en spring tur på cirka 5 km och det var sjukt skönt!
blev inte ens trött, så känner mej stark inför mationsmålet i skolan på onsdag. Då vi ska klara av att springa 5 km utan att stanna. Hoppas att man har lika mycket krafter då!
Tror jag måste börja ta mej ut att springa lite oftare eftersom jag märker nu att jag mår mycket bättre om jag rör på mej, kommer säkert få mer ork också om jag rör på mej. Brukar ju va så när det gäller mej, hehe.
Idag fick vi även reda på betygen efter NP i matte och j

Nej, nu va det laga mat man skulle. Färssås med pasta blir det nog förmodligen, mums!

Kram


Måndag och skola

Kan inte påstå att skolan idag var speciellt jobbig. Samling, en timmes matte och hur mycket får vi gjort på de där himla mattelektionerna egentligen? haha, tror inte vi har gjort så mycket de senaste två veckorna. Sedan var det bara till att göra en muntligredovisning i svenskan, sitta och lyssna och sluta tio i ett.

Nu har jag varit hemma ett tag och skrivit klart min krönika. Rätt nöjd faktiskt, den handlar om att "Vara sej själv" och det är nog bland det viktigaste som finns tycker jag. Nu ska jag dra på mej springskorna för att ta en runda!
Mer update kanske det blir senare ikväll.

Kram så länge
Matilda

Musik - Johan Palm

Jag vet att många redan har lyssnat på den och det har jag med men för er som inte har lyssnat.
Johan Palms nya låt är faktiskt bra, tro det eller ej!



Söndag 17/5

Får ta mej ett snabbt litet inlägg, fär mer hinner jag inte!
Har precis pluggat lite och ska nu göra mej irodning för att kolal på fotboll, som alla andra söndagar. INte för det gör mej så mycket tycker det är ganska kul och det är alltid kul folk där som man träffar.
Annars brukar söndagar bli så sega och tråkiga.

Hoppas ni haft en kul helg alla! Skolveckan som kommer nu är skön, två dagar med jobb och vi slutar halv 1 och halv 2 kan det blir bättre? Nej, skulle inte tro det!

Puss&Kram


Lördag 16/5

Godmorgon på er!
Har precis vaknat och ätit en jätte god frukost. Kvällen igår blev hos Jacob och det var kul, vi kollade på någon konstigt film jag inte kommer ihåg vad den hette. Men den var i alla fall väldiigt bra, lite seg i början dock men man får stå ut ibland! Ska försöka ta reda på vad den heter så att ni också kan få se den.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, men det blir väl något kul hoppas jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej iordning.

Matilda

Fredag 15/5

Godkväll allesammans!
Dagen idag har besått utav en resa till Vimmerby för att lämna Amanda och se hur hon bor. Kan ju säga att jag inte direkt är avundsjuk på hennes boende, hehe. Men för alla som gillar hästar vore de ju rena drömmen! Få vakna upp typ mitt i en hästhage som luktar hästbajs, haha. Nej somsagt, inget för mej. Håller mej nog helst till stan, även fast den gärna kunde få vara lite större med mer roliga affärer! Men man ska ju inte klaga, det är ju kul att få åka iväg och shoppa lite ibland!
Nu har jag precis smällt i mej en halv pizza och är grymt mätt, snart kommer även Ullis och vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Hoppas alla har en fin fredagskväll!
Och om jag inte har fel, så var det länge sen solen lyste så här dags en fredagkväll?

Puss&Kram



Blir nog i alla fall något besök där i sommar.

Lite lagom trött, kanske?

Vaknade imorse och mådde inget vidare, men fixade mej och begav mej till skolan i alla fall. Men det gick inget vidare, så jag fick dra mej hemåt igen. Jga kom hem runt klockan ett? Och la mej i soffan direkt, somnade och sov fram till kl 5 då vaknade jag och åt lite, somnade sedan om igen och nu så sitter jag här mot alla odds :)
Ska väl gå och sätta mej framför tvn och försöka hålla ögonen öppna vi får väl se hur det går. Blir nog att stanna hemma imorgon från skolan i alla fall, så jag kan hitta på något på kvällen. Vem vill sitta inne på en fredagkväll? Inte jag i alla fall!

Nu ska pappa vsa något program han har fått att funka på datorn som han är jätte stolt över, haha. Kul för honom att få något att funka på datorn för en gångs skull.

Puss&Kram


Min syster har jag även spenderat tid med idag eftersom hon också var hos pappa,
hon flyttar ju till Vimmerby imorgon. Känns lite tråkigt, jag behöver min syster!
Men men, det är inteså långt till Vimmerby så får väl åka och hälsa på.

Känslor

Dagarna går upp och ner, jag får ont i magen och blir helt nere. Tänker för mycket och har känslor jag inte vill ha.
Vet inte om mitt magont beror på att jag inte tål mjölken så bra eller om det är för att jag funderar för mycket, skulle tro att det blir en bra ontimagen blandning utav det hela.
Skolan tynger ner mej ännu mer, jag orkar verkligen inte med skolan nu. Jag orkar knappt med mej själv, för inget funkar ju i alla fall och hur jag än försöker så kan jag inte sluta tänka. Nej jag kan verkligen inte sluta tänka på dej.
Och om det är något jag ångrar som jag skulle kunna få göra om just nu, så är det första gången vi träffades. Tänk om, tänk om jag hade gjort allt annorlunda, då kanske det inte alls skulle vara såhär?
Men jag antar att allt blir bättre med tiden, för känslor består ju inte föralltid.



Matilda

Mysig kväll

Precis kollat på den Den där Mary med min syster och ätit blåbärspaj, väldigt gott.
Men nu får jag nog sluta äta så mycket och börja träna tror jag haha. Det kommer sluta illa annars, så sista dagen med gott för mej nu, eller okej helger är okej fredag och lördag för man äta gott annars får man knipa. Jobbigt :(

Förövrigt saknar jag Johanna nu, träffade henne inte innan hon åkte o nu så steker hon i Grekland den jävlen!


Bra hårgelé?nu vet jag hur alla som har tuppkam
 kan få håret att stå rakt så länge :)


Onsdag 13/5

Hej Hallå!
Som vanligt slutar vi tidigt på onsdagar grymt skönt! säger jag bara. Drog mej hemåt för att packa till pappa och sedan gå från mamma till pappa... Det var långt och varmt, nu är jag otroligt glad att jag är framme! När jag väl kom fram så sa pappa att han skulle åka iväg så jag är tuvngen att laga min mat själv och jag som gick till pappa för att slippa! Bad luck?
Nu ska jag väl antalgligen plugga, som jag egentligen måste göra... Eller så räddar någon mej med att ringa eller skicka ett sms och fråga "Hej vad gör du? ska vi hitta på något?" det vore ju helt klart det bästa.


That's all form now!
Matildayao

Tisdag 12/5

Skolan idag gick väl helt okej, NPbiologi provet gick nog rätt bra ändå och tro de eller ej men jag kommer ihåg saker sen sjuan! haha
Eftermiddagen har spenderats med Oscar och vi har väl mest dragit runt på stan, där kan vi prata om att gå i cirklar... men men med trevligt sälskap o mycket att prata om funkar det mesta!
Nu ska vi snart iväg och kolla på när tjejerna spelar fotboll.


En Matilda o En Oscar


Gossip rock?

Sitter här och dricker soyadryck med jordgubbs smak, det är sjukt gott! Så jag har tur att jag har ens syster som åker till Göteborg ibland eftersom att man inte kan få tag på dem här i stan.
När man sitter vid datan utan så mycket att göra är det alltid kul att läsa kändis nytt och se vad man hittade, Taylor Momsen från gossip girls har tydligen ett Rockband som nu har fått skivkontrakt. Kul för henne, ett skivkontrakt måste tyda på att dem är bra så skaffa er egna åsikt och tyck gärna till.


Själv tycker jag nog att dom är rätt sköna faktiskt.
Nej om man skulle dra sej från datan och kolla på biologin lite har ju trots allt NP i biolgi imorgon i 150 min och får  väl bara hoppas på det bästa!

Men det lutar nog mest åt tv:n tror jag orkar inte plugga mer idag..

Puss&Kram

Måndag 11/5

Skolan idag har varit slapp, vi har inte gjort speciellt mycket. Mest pratat mej igenom hela dagen, vilket har varit toppen eftersom man inte riktigt orkar med allt som måste göras i skolan jämt! Hemknskapen idag var faktiskt riktigt rolig, vi fick baka godare saker än vi någonsin gjort och någonsin kommer få göra. Kladdkaka, blåbärspaj och brownies, säger bara gott!
Efter skolan drog jag mej en sväng på stan med Ullis och Jacob, dem skulle vara smakråd till min skolavslutningsklännig jag kollat på och det blev även den. Nu kanske man bara skulle hitta sej ett par skor så är allt kirrat o klart! skönt...


Dagens outfit:
Skinnjacka - Veromoda
Halsduk - Phe
Linne - Laredoute
Jeansfärgade leggnings - Gina Tricot
Gladiator skor - Eurosko


Inte en super bra bild på klänningen, ser ju typ gravid ut haha.
Men den är i alla fall införskaffad på Phe.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Cya later! Kisses


Avslutningsfoto tema: länder



Hela fina klassen! Vad duktiga ni är :D

Någon som kan gissa landet eller?

Plugg, Plugg, Plugg

Kvällen igår spenderades hemma med Lisa och Olivia, vi åt gott och kollade på Butterfly Effect. Faktiskt en riktigt bra film om man är sugen på något psykist, men eftersom jag och Lisa sett den innan så tyckte vi inte den va lika jobbig som Olivia tyckte. Olivia blev även min lilla nattgäst, mysigt!
På dagen igår så blev det till att vakna tidigt, kan inte sova länge borta gå och köpa frukost och sen gå tillbaka igen. Mamma ringde sedan och hon och Amanda var nere på stan, det var även lite marknad på stan så man fick sej lite brändamandlar, alltid lika gott!

Idag består väl dagen mest utav plugg eftersom vi har så grymt mycket i skolan nu två veckor framöver... Men med tur så är det de sista stora uppgifterna vi har kvar! Det är ju trots allt bara runt 25 skoldagar kvar. Känns både skönt och tråkigt, trivs så otroligt bra i min klass! Men det ska väl bli kul med gymnasiet också, träffa nya människor och se vad man får för ny klass.

Hoppas alla andra har haft en lika kul och mysig helg som jag!

Puss&Kram


FIN FREDAG!

Skolan idag bestod utav bio och lekar inte dumt!
Slutade runt två och gick en sväng på stan med mamma, det inhandlades ett par gladiatorsandaler där.
Nu är jag hos Olivia men vi ska förmodligen dra oss vidare eller om folket kommer hit, sånt som märks!

Nää nu dampar Olivia för mycket för att jag ska kunna sitta här!
förövrigt har Olivia en fin Buddha ...

Matilda


Bönan her slef va!


Torsdag 7/4

Ännu en dag gången och imorgon är det fredag! Ska bli fint med helg, även fast den här veckan inte varit så krävande kanske...
Dagen idag spenderades en stund med Ullis, vi skulle ut och ta en picknick i det fina vädret. Trodde vi, vi hann lagom till västralund och de började regna så var bara att regna och gå hem till Ullis igen. Men det dör vi ju inte av, fikat smaka minst lika gott i Ullis säng med en gullig film på tvn, Tarzan är aldrig fel!
Ullis somnade så jag drog mej hemåt, gick med skoskav från Kvantum till Gränsö säger bara AJAJ! på mina hälar nu. Men mamma har smörjt in och fixat så med tur är det bra till imorgon.

Nej nu ska jag se slutet på hockeyn, men jag tror nog att Sverige tar hem den här matchen och får spela semi i alla fall!
Heja Sverige och godnatt ni andra!

Puss & Kram
Matilda

Pannkakor och film

Hejsan!
Har trots det tråkiga vädret har jag tagit mej ut idag och gått och kollat på kameror med Ullis. Tur det, nu vet jag ju vad som finns att erbjudas i den här lilla stan och det är kanske bättre att få en bra kamera i avslutningspresent än en klocka? Måste ju prata med mamma med och höra  vad hon tycker, men vad tycker ni? vad skulle ni ha valt?
Går man på stan  och kollar på armband  och man har lite pengar i plånboken är det så himla svårt att låta bli att köpa något, så jag fick med mej tre armband och ett nytt hårband hem. Väldigt fint och jag är nöjd.
Andra bra saker som hänt idag är att jag, förmodligen, hittat min avslutningsklänning! Men den tänker jag inte visa er för en på avslutningsdagen så ni får vänta, tihi!

Men nu har pappa gjort pannkakor så ska väl trycka i mej några för att sedan krypa ner under ett täcke och kolla på film!
Ibland är mys med sej själv bland det bättre.

Bonsoir
Matilda


Blir nog att se den här, men egentligen hade jag helst av allt
velat se Twilight som är så sjukt bra! Måste nog införskaffa mej den filmen...
Men men, Perfect Stranger är också bra och spännande.


Regn, Regn, Regn...

Regnet bara faller ner och jag vill helst att det slutar upp nu!
Ska nämligen upp till elgiganten för att kolla på kameror med Ullis och sedan en sväng ner på stan. Men frågan är ju hur mycket man  vill röra på sej utomhus i det här tråkiga vädret?
Enligt SMHI ska det i alla fall bli fint väder fredag och lördag och vi får väl hoppas på det bästa! Sol skulle ju inte sitta helt fel just nu. Men hellre att de regnar nu än på sommarlovet!

Kramar

Trött

Jag är så jävla trött.
Jag är trött på den här stan, på alla människor som går runt och tror dom vet saker. Men skulle man veta något som är sant, skulle man berätta den sanna verisonen då?
Nej, antagligen inte. För det finns ingen som har mod till att sätta sej upp mot någon som beter sej så dåligt. Jag är så jävla trött på det, och att man snackar. Tror inte det finns någon annan som har med det att göra?
Jag blir så trött på att mitt huvud inte vill fungera som jag vill. Att den tänker helt olika mot vad den brukar göra. Den vet aldrig vad man ska göra längre, jag tror min hjärna har blivit så överbelastad att den kokat över och nu inte fungerar längre.
Hur ska man kunna veta vem man kan lita på? Om någon är bra eller om någon är dålig? När nästan ingen vågar vara sej själv. Skulle man börja vara sej själv, skulle ingen känna igen än och dom skulle undra vad som hänt. Men det kanske är så enkelt, att alla människor är olika, olika dagar?
Jag må verka stark, men jag dör nästan på insidan.
För jag vet inte vad jag ska tro.
Vad jag ska göra.
Eller vem jag ska lita på.



Kallt och mys

Kall grå och ruggig dag idag, gick till skolan i regnet coh frös nästan ihjäl. I skolan var det mycket kallare än vanligt och vi hade ett Np i matte på 100 minuter det tog mej så klart inte riktigt 100 minuter att göra det, hehe.
Nu är jag precis hem kommen och ska väl bara mysa hela dagen. Orkar inte göra något annat idag, i det här regnt vädret. Men det kan ju vara mysigt det med :)
Nu ska jag kolla på Janurimannen som går på tv!

Vi hörs kanske senare!
Hoppas det gick bra för alla andra nior där ute i Sverige som också hade np idag.
Kramar


Skön dag

Gick upp  som vanligt vid halv sju eftersom det var skola idag. Var faktiskt pigg och det gick snabbt att göra sej iordning, gick sedan till skolan i det mindre fina vädret. Men ska inte klaga det regnar ju inte!
Dagen gick snabbt, men det blev tråkigt när Ullis gick hem så hon får krya på sej! Tur att vi slutar vid tolv imorgon om hon inte är frisk, för dagarna är inte lika kul i skolan utan henne.
När jag kom hem lyssnade jag på Kelly Clarksons nya låt, den var faktiskt väldigt skön. Lyssna på den här.

Får se vad som händer resten utav dagen, men något måste jag ju hitta på :D

Puss & Kram


Söndag morgon

Morgonpigg som vanligt studsade jag upp ur sängen klockan halv tio, kom sedan på att det var söndag och inget blev lika kul längre. På söndagar ska man ju ta det lugnt, eftersom skolan börjar igen imorgon... Men, men min dag lär ju bli tvärtom. Har många fina fotbollsmatcher att kolla på med många fina människor :) Så för en gångs skull kanske inte söndagen inte blir så tråkig! Vi får hoppas på det bästa!
Förövrigt idag så har jag kollat runt på IKEAs hemsida för att hitta möbler till mitt rum, vilket jag tror att jag gjort nu :) Får väl bara hoppas att pappa orkar ta tag i det snart, han är verkligen "Mannen med projekten" för tillfället. Han fixar donar och har sej hela tiden :)

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre ska göra mej iordning lite!
Kram


Kommer ihåg lyckan när vi vann på Dana! Hoppas ni vinner idag nu tjejer!


Stekigt värre!

Fin dag med fint folk!
Började med att jag vaknade upp med Olivia, vi åt lite frukost och pratade sen drog hon och jag skulle iväg med Pappa och Karin till blomaffären. Det är alltid lika mysigt att gå bland alla blommor ^^
Jag kom hem och vädret var på topp! Så det fanns ju inte så många andra alternativ än att lägga sej i solen och steka och de va sjuuukt gött allså! Ullaan kom och vi snacka vänta på mat  åt maten väntade på fruktsallad och drog oss en sväng till Bochen och kolla på GreenStreet 2, men jag fatta inte så mycket så jag tror jag måste se den igen? tihi.
De var i alla fall kul (:

Nu ska jag äntligen få lägga mej i min underbart skööööööna säng helt SJÄLV och bara breda ut mej som ett fet jävla as, grymt skönt helt enkelt!

Pussar Matilda


Valborg och Olivia

Hej allesammans!
De här dagarna har gått sjukt fort och jag har helt enkelt inte hunnit blogga! Men nu sitter jag här och tänker ta en snabb resume utav de två dagarna ni missat :)

Torsdag=Valborg
Dagen började klockan 9 vid Tallen för att leka lekar med N-laget hela dagen, det var väl inte direkt överdrivet kul men det var skönt och man slapp ju jobba och ha franskaprov!!
Vidare hem för att fixa sej über fort och sen till Olivia, där det lagades mat och chillades med de goaste tjejerna in viken!
När Albin kom så drog vi till Emil där det senare blev packat med folk! Men det var faktiskt väldigt kul och man fick träffa lite nytt folk, efter ett tag drog vi ner på stan och det var väl mindre kul men, men that's life right now. Gick till corner sen och ja kvällen slutade väl där någonstans ungefär...


Partypinglorna! Anna ocg Fanny hos Emil.


John och Rasmus, hos Emil.

Tack för en superfin kväll alla som var med!

Fredag

Vaknade tidigt, såklart jämt efter fest... Drog mej hemåt och träffade Olivia på vägen, vi stekte lite på min balkong med glass och kolasås, väldigt mumsigt! Olivia har förövrigt den snyggaste brännan på länge just nu, hahaha! Fick slänga ihop lite fin mat, de va ju trots allt fredag och sedan dra mej o kolla på fotbollsmatch. Kvällen slutade med en Oliv i min säng :)

Idag Lördag
Idag blir det nog till att träffa Ullis, det ksa blir kul sjuuukt länge sen vi va nu faktiskt. Och så fyller Karin år idag med (pappas tjej) så vi ska väl ha lite gäster!

Hoppas alla har haft det lika bra som jag har haft det i dessa dagar! :)
Puss Matilda

"Ibland har du bara dej själv att skylla."

RSS 2.0